lauantai 19. tammikuuta 2013

INFO

Moi.
Nuket on ollu tosi pitkään jo taka-alalla enkä oo jaksanu kuvailla tai mitään, kun muut asiat vie nykyään enemmän aikaa ja kiinnostusta. Blogiin en oo koskaan ollut oikeestaan tyytyväinen ja oon aatellu et alottaisin ihan kokonaan puhtaalta pöydältä ja kokonaan uuden blogin, kun en kuitenkaan lopeta nukkeilua kokonaan ja kuvailen varmaan nukkeja tulevaisuudessa osana valokuvausharrastusta. c: Enkä lopeta täysin miiteissä käymistäkään, ku oon tutustunu nii monee ihanaan ystävää tän harrastuksen kautta. 8)

Mut ei mul muuta et tää taitaa olla viimenen virallinen postaus tässä blogissa ja ilmottelen tänne ku saan uuden tehtyä! Uuteen blogiin tulee varmaan pelkkiä kuvapainotteisia postauksia, ei kuvatarinoita, ei kilometripostauksia, ne ei oo koskaan ollu mun juttu. Haluun panostaa myös enemmän kuviin, kun tänne tuli 2 uutta kameraa joku aika sitten canon eos 60D ja uus pokkari! <3
Ja ettei postaus ois ihan kuvaton, niin pari Mel kuvaa kun tänää aamulla aurinko paisto nii nätisti aattelin kaivaa Mellown kaapin pohjalta ja räpsästä pari kuvaa. huomatkaa sen uudet simmulit jotka jaksoin vaihtaa, ikuisuusprojekti vihdoin valmis!!! ihkxoxo. neki aka hannakakkiaine

8 kommenttia:

Eevitatti kirjoitti...

toivottavasti jatkat bloggilua pian! :33

++Mellow olla ihuna >:3

Raspberry Shortcake aka. Vilma kirjoitti...

Ihan Mellow ja yhdyn Eeviin :3 (moiajattelintonkaksmielisesti)

Toivottavasti luot sn uuden blogin pian ~

Sacchan kirjoitti...

senkin parsakaali miks osaat kuvata noi hyvi

mut toivottavasti saat tehtyy mieleises blogin ja niiiiiiiiiiiiiiiiin

täyteläinen on ihana ,_________,

LadyNancy kirjoitti...

Bloginpitäjän suurin virhe: yrittää miellyttää lukijoita ja heidän toiveitaan. Pidä blogia miten itse haluat, tän pitäis olla hauskaa eikä stressin aihe ;). Ite pidän blogiani periaatteella minä pidän, kiva jos joku muukin tykkää muttei se oo pakollista. Näin oon saanu pidettyä blogia aktiivisena ja fiilis on hyvä.

Monet tuntuu pitävän pelkkiä shootteja sellaisina "jos et jaksa tehä kuvatarinaa tee joku shootti". Itse taas pidän hyvin valmisteltua shoottia paljon parempana kuin kuvatarinoita. Ehkä kantani liikaakin peilaa sitä et alunperin kiinnostuin nukeista kuvausharrastuksen välineinä.

Flickrissä esikuvani on Himitsu, hän ottaa niin upeita kuvia nukeistaan että toivoisin useampien koittavan panostaa shootteihin enemmän ja tavoitella parempaa kuvausoppia samalla.

Toivittavasti saat kuvausinnon takaisin. Tee rohkeasti niin kuin tahdot, älä kuuntele muiden toiveita (ellet itse pyydä niitä). Haluaisin katsella kuviasi uudella tyylillä pian :). Tsemppistä :3.

Ebula kirjoitti...

toivottavasti bloggailuintosi palaa kunnolla :3 ja ihan liian upeita nuo kuvat ;w;

Shmi kirjoitti...

Awws, Mellow! <33 Noi simmulit on ihanat.
Kiva ettet kuitenkaan jätä nukkeilua kokonaan. nun Ootan innolla sun ottamia kuvia.

Yumi kirjoitti...

Aww ♥ Ihana Mellow ^^ Muokkauksetkin on just mitä pitääkin. Adorable! ~

Katjaumus kirjoitti...

oikeesti jessus kui täydelline Mellow on :oo sä osaat kuvaa tosi hyvin ja sun nuket on ihkui ja sun blogis on tosi ihku (; ja tee se uus blogi pian nii päästää taas ihailee sun nukkei (;

http://realityisprison.blogspot.fi/